Két érdekes újítás is lehet a Samsung Galaxy Note 10-ben, amikre nem számítottunk

2019-06-24

Két érdekes újítás is lehet a Samsung Galaxy Note 10-ben, amikre nem számítottunk

A napokban kiderült két igen érdekes újítás a Galaxy Note 10 modellekkel kapcsolatban, amelyek alapján mégsem csak egy tollal felszerelt S10-et kapunk.

Az első érdekesség, hogy valószínűleg nem lesz a Note 10-en hagyományos beszédhangszóró, helyette a Samsung az úgynevezett “Sound on Display” technológiát használja majd, vagyis maga a kijelző lesz a hangszóró, a panel rezegtetésével generálja majd a hangot a készülék.

A hír alapja egy kijelzővédő fólia, amely minden bizonnyal valóban a Note 10-hez való, de az egyik ismert kiszivárogtató is megerősítette az információt.

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren

Ice universe@UniverseIce

Note 10's "chin" is very narrow, the same level as the iPhone, no speaker grooves on the forehead, which means that the flagship Sound on Display(SoD) technology will replace the traditional speaker. The forehead will be narrower.

1 768

9:19 - 2019. jún. 19.

295 ember beszél erről

Twitter Ads-információk és Adatvédelem

 

Egyébként nem ez lesz az első Samsung mobil Sound on Display technológiával, már a Galaxy A80 is ilyet használ, tehát teljesen reális, hogy a Note 10 is megkapja.

A másik érdekesség a kamerákkal kapcsolatos. Korábban az a hír járta, hogy ezen a téren nem lesz semmi újítás az S10 modellekhez képest, ám most úgy néz ki, hogy ez mégsem igaz. Állítólag a Galaxy Note 10 fő kamerájának rekeszértéke már nem kettő, hanem három fokozatban lesz állítható (F1.5/F1.8/F2.4).

Ice universe@UniverseIce

Samsung China engineers said that the Note10 camera will use a three-stage variable aperture: F1.5/F1.8/F2.4

2 532

9:28 - 2019. jún. 20.

Twitter Ads-információk és Adatvédelem

327 ember beszél erről

 

Az F1.5-ös apertúra jól jön kevés fénynél, az F2.4 pedig akkor, ha nagyon világos van. Az F1.8 pedig jól jöhet majd a köztes helyzeteknél, nagyobb flexibilitást nyújtva.

Végül mutatunk egy képet a Note 10 és a Note 10 Pro kijelzővédő fóliáiról, amelyen remekül látszik, hogy mekkora lesz a méretkülönbség a két mobil között:

A sima Galaxy Note 10 állítólag 6,3 colos lesz, míg a Note 10 Pro egy 6,75 colos kijelzőt kaphat. A bemutatójukat pedig a legfrissebb hírek szerint mégsem augusztus 10-én, hanem augusztus 7-én tartják majd meg.

Vissza a blogokhoz