Alaposan megkínozták az Asus Zenfone 6-ot

2019-06-24

Alaposan megkínozták az Asus Zenfone 6-ot

Zack Nelson rengeteg okostelefont próbára tesz, és nem kíméli egyiket sem, igaz, pusztító próbatételei sosem öncélúak. Úgy van vele – nagyon is helyesen -, hogy ha már kiadunk egy kisebb vagyont valamiért, lássuk, vajon mit is bír az adott szerkezet. Mivel a telefonok a világ legjobban igénybe vett eszközei – ezt nem mi, hanem Zack mondja -, így érdemes minél alaposabban kivizsgálni azok strapabírását. Legutóbb az Asus Zenfone 6 került sorra, az alábbiakban pedig kiderül, mennyire teljesített jól a tajvaniak mobilja.

A legtöbb félelem talán nem teljesen ok nélkül a motorikus kamera miatt van, hiszen mégiscsak egy mozgó alkatrész, mi lesz, ha nyomás éri, vagy más erőhatás? Zack nagyon nem kíméli a telefon ezen részét, tekeri, csavarja, tényleg belead mindent, de összességében véve a rejtett előlapi kamera, és az azt tartó mechanizmus jól teljesít. A képrögzítő egység ugyanúgy működik a kínzás után, mintha mi sem történt volna. A Zenfone 6 kamerája napi 100 ki- és visszahúzódásra van hitelesítve, egészen három éven keresztül. Nem tudjuk, milyen Instagram szociopata az, aki ennyit használja a szelfikamerát, de jó tudni, hogy ő sem tudja kivégezni az Asus mobilját.

 

A Zenfone 6 többi része is remekül teljesít, nyilván sokat köszönhet a fém kivitelnek, hiszen az remekül állja a sarat. Sőt, még a kameramodul is fémből készült, szóval nem bízott az ázsiai gyártó semmit sem a véletlenre, ami fölöttébb dicséretes. Igazából nem szeretnénk lelőni a poénokat, azt javasoljuk, nézzétek meg Ti is ezt a videót, melynek élvezetéhez hasznos, de nem létfontosságú az angol nyelv ismerete, hiszen a képek magukért beszélnek. Igazából az sem lenne hátrányos, ha vagy ő, vagy más szaki szétszedné a Zenfone 6-ot, hogy lássuk, mi a kamera tartósságának, ellenállóképességének titka, de ez már egy másik videó anyaga lesz vélhetően. Nektek mennyire jön be az Asus Zenfone 6?

Vissza a blogokhoz