Más lesz a OnePlus 7, mint vártuk, érdekes infók és képek érkeztek!

2019.04.18

Más lesz a OnePlus 7, mint vártuk, érdekes infók és képek érkeztek!

Bár már eddig is voltak bőven pletykák a OnePlus 7-ről, csak mostanában kezd jobban kirajzolódni, hogy mire is számíthatunk. Nemrég kiderült, hogy nem is csak egy, hanem legalább két modell jön, a 7 és a 7 Pro, és míg az előbbi kicsit unamasnak tűnik, az utóbbi kifejezetten érdekes lesz.

Kezjük máris a OnePlus 7 dizájnjával, ami a legfrissebb hírek szerint csalódást keltő lehet. Nem lesz notchmentes kijelző és motorikus kamera, a telefon alig tér majd el külsőleg a 6T-től.

OnePlus 7

 

A OnePlus 7 két nagyobb újítása a Snapdragon 855 chipset és a 48 MP-es kamera lehet, de olyan igazán forradalmi dolgokra nem számítunk. Az akkumulátor maradhat 3700 mAh-s, a kijelző pedig 6,4 colos lehet és Full HD+ felbontású.

OnePlus 7 Pro render

A notch nélküli, motorikus kamerás készülék, amit korábban láthattunk rendereken, a OnePlus 7 Pro lehet, ami a legfrissebb hírek szerint sok érdekes újítást hozhat. A képernyő állítólag 6,64 colos lesz, és QHD+ felbontású – elsőként a OnePlus történetében. Egyébként egy hajlított Super AMOLED panelről van szó, ami a szokásos 60Hz helyett 90Hz-es képfrissítéssel jön, vagyis sokkal folyamatosabb lesz a képe, és ez nem csak a játékoknál mutatkozik majd meg, hanem normál használat közben is.

Kép megtekintése a Twitteren

Kép megtekintése a Twitteren

Steve H.McFly✔@OnLeaks

May 14th launch event: ≈ 6.4" flat display / waterdrop notch front camera / dual rear camera with 48MP as primary ≈ 6.64" curved display / pop-up front camera / triple rear camera with 48MP as primary + Telephoto + Ultra Wide

499

23:53 - 2019. ápr. 16.

162 ember beszél erről

Twitter Ads-információk és Adatvédelem

 

Az akkumulátor is nőni fog, ugyanis egy 4000 mAh-s telepet kap a OnePlus 7 Pro, mégpedig 30W-os Warp Charge gyorstöltéssel, és az USB-C port már 3.1-es szabványú lesz. Ez a készülék kettő helyett három hátlapi kamerával érkezik, lesz egy 48 MP-es fő szenzor, egy ultraszéles látószögű egység, valamint egy telefotó kamera.

A OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro bemutatóját a hírek szerint május 14-én tartják, és ekkor debütálhat egy 5G-s verzió is OnePlus Pro 5G néven, bár ez valsózínűleg csak később jelenik majd meg.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza