iPhone 12 - Végre egy tökéletes méretű 5,4 colos iPhone

2020.07.14

iPhone 12 - Végre egy tökéletes méretű 5,4 colos iPhone

Összehasonlították az iPhone 12 dummy modelljét az erdeti iPhone SE és iPhone 7 méreteivel!

Először 3,5 col volt a tökéletes méret az eredeti iPhone-tól egészen az iPhone 4s-ig. Aztán a 4 col vált az új kedvenccé és az iPhone 6-tal megjelent a 4,7 és az 5,5 col is.

Sokan azonban a mai napig esküsznek az iPhone 5-tel behozott méretre, amit utoljára az eredeti  iPhone SE nyújtott. Úgy tűnik, hogy az iPhone 12-ből lesz egy 5,4 colos variáns, ami talán kielégítheti azokat, akik kényelmesen átérhető telefonra vágynak.

A MacRumors fórumain egy iZac nevű felhasználó osztotta meg ezeket a képeket, ahol az eredeti  iPhone SE és egy iPhone 7 közt láthatjuk az 5,4 colos  iPhone 12 makettjét.

Igaz, hogy az új, 5,4 colos méret még így is nagyobb, mint az eredeti iPhone SE, de jelentősen kisebb, mint az iPhone 7 (mely méretben az új SE-vel egyezik meg).

Az 5,4 colos  iPhone 12 6mm-rel szélesebb, mint az eredeti iPhone SE és 3 mm-rel keskenyebb, mint az iPhone 7, de 2,8 mm-rel vékonyabb utóbbinál.

Korábban már felmerült, hogy az iPhone 12 három méretben fog érkezni: lesz egy 5,4 colos modell, ami fentebb látható, valamint egy 6,1 és egy 6,7 colos nagyobb verzió is várható. Talán ennyi mérettel már le tudja fedni az Apple a teljes piacot és mindenki találhat számára megfelelő iPhone-t.

Forrás: Hasznaltalma

Vissza a hírekhez

Vissza