Megjelent Európában a Samsung Galaxy M11

2020.10.03

Megjelent Európában a Samsung Galaxy M11

Azért érdemes figyelni akár olyan telefonokat is, amelyek első körben mondjuk csak Indiában kerülnek forgalomba, mert könnyen előfordulhat, hogy hamarosan nálunk is piacra dobják őket. Pontosan ez a helyzet a Samsung Galaxy M11-gyel, ami többek között az egészen méretes akkumulátora miatt lehet érdemes a figyelemre, és most már Európában is be lehet szerezni. 

A telefon már forgalomban is van, mégpedig Hollandiában, de vélhetően hamarosan már európai országokban is beszerezhető lesz. A készülék az alsó házban tud majd sikereket halmozni, az arzenáljában olyan jellemzők szerepelnek, mint a 6,4 colos HD+ felbontású Infinity-O képernyő (LCD panel egy kivágással a bal felső sarokban) vagy a Qualcomm Snapdragon 450 lapkakészlet, amelyet 3 GB RAM és 32 GB háttértár egészít ki.

A készülék belsejében az energiaellátást egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorra bízta a gyártó, szóval nem lesz gond az üzemidővel sem. A töltés USB-C porton keresztül történik, és a 15 wattos adapterek is támogatottak.

A Samsung Galaxy M11 hátoldalán egy 13 megapixeles elsődleges, valamint egy 5 megapixeles ultraszéles látószöggel bíró modul található egy 2 megapixeles mélységérzékelő társaságában. Az előlapi kivágásba szerelt képrögzítő egység pedig 8 megapixeles fotókat készít majd. Ujjlenyomat-olvasó is került a hátoldalra, és van fülhallgató kimenet is a repertoárban. A telefon Android 10 operációs rendszert futtat, amelyet a Samsung saját fejlesztésű OneUI 2.1 felülete lát el egyedi külalakkal és rengeteg extra funkcióval.

A Samsung Galaxy M11 159 euróért kapható Hollandiában, ez magyar pénzben nagyjából 57 ezer Ft-ot jelent.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez