Összevonják az Instagram csevegőjét a Messengerrel

2020.10.05

Összevonják az Instagram csevegőjét a Messengerrel

A Facebook már korábban ígéretet tett arra, hogy lehetővé az üzenetküldést az egyes platformjai között (Instagram, Facebook, WhatsApp), és most be is jelentették ennek az első állomását, ami részben összevonja a Instagram csevegőjét a Messengerrel.

Az újítás lényege, hogy elhozták a Messenger legtöbb funkcióját az Instagramba, így a háttérben gyakorlatilag már ugyanazt a rendszert használja mindkét platform a csevegésre. Lehet az Instagramon keresztül is válaszolni megadott üzenetekre, továbbítani azokat, testreszabni a chatablak kinézetét, és hangulatjelekkel reagálni. A lista ráadásul folyamatosan bővül majd, be fogják vezetni az automatikusan eltűnő üzeneteket, a szelfimatricákat és a közös videónézést is.

Emellett, ha engedélyt adunk, akkor gyakorlatilag az Instagramon belül is lehet majd beszélgetni a Messenger-ismerőseinkkel, így elég lesz egy appot használni.

Az újítás egyelőre csak néhány országban érhető el, de hamarosan szélesebb körben is kiadják. A frissítés szerver oldali lesz, tehát távolról aktiválják majd mindenkinél. Jelezni fog az Instagram app, ha nálad is elérhetővé vált.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza