Egy új Huawei Mate 30 modell is jöhet a Mate 40 sorozattal

2020.10.16

Egy új Huawei Mate 30 modell is jöhet a Mate 40 sorozattal

Nagyjából egy hét múlva bemutatják a Huawei új csúcsmobiljait, a Mate 40 széria tagjait, a legfrissebb hírek szerint azonban nem csak ezek, hanem egy új Mate 30 modell is érkezik egyúttal.

Egy ismert kínai szivárogtató nemrég azt írta, hogy a Mate 40 mobilokkal együtt a Huawei bemutatja a Mate 30 Pro E nevű készüléket is, ami a tavalyi modell új kiadása lesz.

A Huawei Mate 30 Pro E-ről egyelőre nem árult el semmit az illető, de a készülék már felbukkant a TENAA oldalán is, így nagyjából sejthető, hogy a legtöbb jellemző megegyezik majd a normál Mate 30 Próval. Az újdonságot is minden bizonnyal a Kirin 990 5G fogja hajtani, a kijelző pedig 6,53 colos lesz Full HD+ felbontással, illetve hajlított szélekkel. Marad a széles notch is az előlapon, a hátlapra pedig egy négy szenzorból álló kamerarendszer kerül.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy miben különbözik majd a Mate 30 Pro E a normál Pro modelltől, de az is lehetséges, hogy csak a színváltozatokban, illetve esetleg szoftveresen tér majd el az új kiadás. A hírek szerint egyébként Kínába szánják az E verziót, tehát nem biztos, hogy Európában valaha is megjelenik.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez