A Samsung is beszólt az Apple-nek az új iPhone-ok miatt

2020.10.17

A Samsung is beszólt az Apple-nek az új iPhone-ok miatt

A Samsung is reagált az új iPhone 12 modellek bemutatójára, egész pontosan arra, hogy az Apple már nem ad töltőt a telefonjaihoz, ugyanakkor mást is megemlítenek, amiben jobbak a készülékeik.

A Samsung a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az alábbi posztot, ami elsősorban természetesen a töltőről szól, ami (most még) jár a gyártó összes telefonjához, ellentétben az Apple-lel.

A poszt szövege magyarul valami ilyesmi:

A te Galaxyd azt nyújtja, amire szükséged van. A legalapvetőbb dolgoktól, mint a töltő, egészen a legjobb kameráig, akkumulátorig, teljesítményig, memóriáig, és még 120 Hz-es kijelzői is van.

Az utolsó dolog, vagyis a nagy képfrissítés egy másik olyan dolog, amit kihagyott az Apple, pedig más gyártók már a középkategóriában is kínálnak 90 vagy 120 Hz-es telefonokat.

Egyébként a töltők elhagyása miatt nem csak a Samsung, hanem a Xiaomi is beszólt az Apple-nek, közvetlenül a bemutató után azt írták Facebookon, hogy ők nem hagynak ki semmit a dobozból, és meg is mutatták, hogy valóban van töltő a legutóbbi csúcsmodell, a Mi 10T Pro mellett.

A leginkább érdekes kérdés jelenleg talán az ezzel az egésszel kapcsolatban, hogy vajon hány gyártó fogja követni az Apple-t, és hagyja el szintén a töltőt a telefonok mellől, illetve hogy mikor következik ez be. A hírek szerint a Samsung is tervez hasonló lépést, a Xiaomival kapcsolatban egyelőre nem hallani ilyesmiről.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza