Új Redmi Note 9 mobil érkezik 120 Hz-es kijelzővel és Samsung kamerával

2020.11.06

Új Redmi Note 9 mobil érkezik 120 Hz-es kijelzővel és Samsung kamerával

A legújabb hírek szerint hamarosan új Redmi Note 9 mobilokat dobnak piacra Kínában, amelyekről kiszivárgott néhány információ. Az értesülések forrása úgy tudja, összesen 3 frissített készülék kerül majd forgalomba, és az egyik amellett, hogy megkapja a Samsung 108 megapixeles kameráját, jócskán megemelt képfrissítésű megjelenítővel is bírhat.

Az információk forrása egyébként a Digital Chat Station nevű szivárogtató, amelynek köszönhetően már számos telefonokkal kapcsolatos részlet és érdekesség került napvilágra, jóval azelőtt, hogy kellett volna. A jóslatait tekintve egészen megbízható forrás úgy tudja, hogy legalább három új Redmi Note 9 mobil fog megjelenni a közeljövőben, és ezek közül az egyik igencsak jól felszerelt lesz. Ez a bizonyos okostelefon a hátoldalán egy 108 megapixeles Samsung gyártmányú ISOCELL HM2 érzékelővel fogja megcsípni a pillanatot, ez egy vadonatúj érzékelő, amelyet alig egy hónappal ezelőtt jelentettek be hivatalosan.

Az állítólagos Redmi Note 9 mobil előlapja is bővelkedni fog az érdekességekben, hiszen egy hatalmas, 6,67 colos IPS LCD képernyő fogja uralni, amelyen összesen 2400 x 1080 pixel sorakozik fel, ráadásul ezek a képpontok másodpercenként 120 alkalommal is képesek lesznek frissülni. Mindezt adaptív módon teszik majd, az éppen megjelenített tartalomhoz igazodva, hasonlóan a Xiaomi Mi 10T Pro-hoz, ami képes 30, 48, 50, 60, 90 és 120 Hz-es megjelenítésre is, attól függően, hogy mi van éppen a képernyőn. Ha éppen nincs szükséged magasabb képfrissítésre, mert egy szöveget olvasol, akkor a telefon lejjebb veszi a Hz-et, így spórolva az energiafogyasztással, ha pedig vizuálisan dinamikus tartalmakat nézel, a mobil is rákapcsol, ezáltal a látvány mentes lesz az akadásoktól, lassulásoktól. A DotDisplay kifejezés pedig egy punch-hole kamerára, vagyis egy kijelzőn lévő kivágásba szerelt előlapi képrögzítőre utal.

Samsung ISOCELL HM2

A Digital Chat Station posztja még egy dologról tesz említést, az pedig az érkező Redmi Note 9 variáns akkumulátorának kapacitása. A szivárogtató úgy tudja, a készülék belsejében egy 4800 mAh-s telep látja majd el energiával a hardveres komponenseket.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza