Kiszivárgott a Realme Pad európai árazása

2021.10.26

Kiszivárgott a Realme Pad európai árazása

A pandémia miatt igencsak megnövekedett az igény a táblagépek iránt, az Oppo almárkája, a Realme pedig úgy döntött, hogy kvázi mindenki kezébe ad egy ilyen készüléket, és piacra dobták a Realme Pad nevű modellt, ami egy olcsó, kiváló ár/érték aránnyal rendelkező ajánlat lett. Vétek lett volna egy ilyen szerkezet forgalmazását Kínára vagy Indiára korlátozni, de szerencsére a pletykák szerint nálunk Európában is kapható lesz a tablet, amelynek az ára is kiszivárgott. Nem meglepő módon drágább lesz, mint az ázsiai piacokon.

A Realme Pad európai forgalmazásának és vételárának hivatalos bejelentése egyelőre várat még magára, de szerencsére mindig van valaki, aki idő előtt megszerzi és közzéteszi az ilyen jellegű információkat. Indiában a készülék megközelítőleg 160 eurónak megfelelő helyi valutáért szerezhető be, nálunk egy picit drágább lesz, de azért nem fogja két vállra fektetni a családi kasszát.

Egy európai kiskereskedő már tudja az árakat, értesülései szerint a készülék 239 eurós (~87.600 Ft) áron lesz kapható a kontinensen, ez az a kiszerelés, amelyben 3 GB RAM és 32 GB háttértár található.

Amennyiben több operatív memória és tárhely szükséges, elérhető lesz egy 4/64 GB-os változat is, ami 259 eurót (~94.500 Ft) kóstál majd, és ha ez még mindig nem elég, akkor ott lesz a 6/128 GB-os modell is, ami 289 euróért (~105.400 Ft) lehet majd a miénk. Érdekességként megemlítjük, hogy ez az utóbbi 6/128 GB-os változat nem kapható Indiában.

A Realme Pad összességében véve egy korrekt ajánlatnak számít. 10,4 hüvelykes, 2000 x 1200 pixeles felbontású IPS LCD megjelenítő, MediaTek Helio G80 lapkakészlet, 7100 mAh kapacitású, 18 wattos gyorstöltést támogató akkumulátor és Android 11 operációs rendszer jellemzi a készüléket. Az európai forgalmazás kezdetéről egyelőre nincsenek információink, de ha már így kiszivárogtak az árak, valószínűleg a hivatalos bejelentés sem késik már soká.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza