Hatalmas, 1 colos kameraszenzort kaphat az új Sony csúcsmobil

2021.10.26

Hatalmas, 1 colos kameraszenzort kaphat az új Sony csúcsmobil

A Sony holnap bemutat egy új okostelefont, ami leginkább a kamerákra lesz kihegyezve, és most kiderült róla, hogy valószínűleg egy óriási méretű érzékelő kerül rá.

Frissen kiszivárgott promóciós anyagok szerint Sony Xperia PRO-I lesz a szóban forgó telefon neve, vagyis a sejtéseink beigazolódtak, valóban a tavalyi Xperia Pro kap utódot. Erről a készülékről azt érdemes tudni, hogy leginkább a profi fotósoknak és videósoknak készült, és minden bizonnyal az új modell célközönsége is hasonló lesz.

Az Xperia PRO-I egyik nagy újítása az 1 colos kameraszenzor lehet, ami szinte teljesen egyedülálló a mobilos világban, a kizárólag Japánban kapható Sharp Aquos R6-on kívül nincs is másik telefon ekkora érzékelővel.

Variálható apertúrára is számítunk

A promóképek alapján a Sony akár DSLR gépek helyett is ajánlja majd az új mobilt vloggereknek. A további jellemzők sajnos nem derültek ki, de a holnapi bemutató után már többet fogunk tudni. Bízunk benne, hogy ezúttal nem kell majd egy évet várni, hogy ténylegesen is meg lehessen vásárolni a telefont.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza