Valódi fotókon a Honor 60 és a Honor 60 Pro

2021.11.30

Valódi fotókon a Honor 60 és a Honor 60 Pro

A Honor a mai napig az esetleges amerikai tiltások árnyékában tevékenykedik, de az előző félévben debütált Honor 50 sorozat sokat segített nekik abban, hogy valamelyest visszanyerjék korábbi dicsőségüket, és újra elinduljanak a csúcs felé. Talán éppen ezért nem vártak tovább a folytatással, ami szerdán meg is fog érkezni a Honor 60 készülékek képében. A mobilokat most lefotózta valaki, így megcsodálhatjuk őket teljes pumpájukban.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Honor 60 széria három okostelefonból fog állni, az alapmodell mellett lesz egy Pro és egy SE variáns is, a most napvilágra került fényképeken viszont csak az előbbi kettő látható. A két mobil hardveres szempontból állítólag nem igazán fog különbözni egymástól, ám az új fényképek szerint a Pro modell alul és felül is ívelt peremeket kaphat, amelynek köszönhetően még vékonyabbnak tűnik keret

A Honor 60 Pro némileg magasabbnak tűnik a képeken, mint az alapmodell, de szélességben nincs köztük nagy eltérés.

A mobilok dizájnja abban egyezést mutat, hogy az előlapi kamera egy a képernyőn lévő, a felső keret alá középre igazított kivágásba kerül, illetve három képrögzítő egységet szerelnek a Honor 60 modellek hátoldalára.

A Honor 60 Pro kapcsán Qualcomm Snapdragon 778G+ processzort, 6,72 colos OLED képernyőt, 108 megapixeles elsődleges kamerát, valamint 4000 mAh kapacitású akkumulátort emlegetnek a tech világ pletykafészkei. Persze ezek csak feltételezések egyelőre, igazán biztosat a december elsején megrendezésre kerülő bemutatón tudhatunk majd.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza