Új fizetési funkciót kap a Facebook Messenger

2021.12.07

Új fizetési funkciót kap a Facebook Messenger

A Meta (korábban Facebook) új funkciót vezetett be a Facebook Messengeren “Split Payments” néven, ami első körben az Egyesült Államokban vált elérhetővé.

Az új funkcióval lényege, hogy könnyedén és ingyenesen oszthatod meg a kiadásokat a barátaiddal és a családtagjaiddal – legyen szó akár egy éttermi számláról vagy az albérlet díjáról.

A számla megosztásához a “Get started” gombra kell kattintani egy csoportos csevegésben vagy a Messengerben található Fizetések központban. Ezután van lehetőség a számlát egyenlően megosztani a csoport tagjai között, vagy akár módosítani is lehet, hogy ki mennyit fizessen.

A fizetés nem lesz automatikus, minden érintettnek meg kell erősítenie a kérést, és utána kerül levonásra az összeg.

A Meta ettől a héttől kezdi tesztelni az új funkciót az Egyesült Államokban, de még nem tudni, hogy mikor terjed ki más régiókra.

A számlaosztás funkció bevezetése mellett a Meta négy új AR-alapú csoportos effektet is hozzáadott a Facebook Messengerhez, amelyeket King Bach, Emma Chamberlain, Bella Poarch és Zach King együttműködésével hoztak létre.

A vállalat emlékeztet továbbá egy új chat-témára és két hangemojira is, amelyeket nemrég indítottak a Stranger Things rajongók számára, valamint egy új hangemojit, amelyet Taylor Swift új, “Red” című albumának megünneplésére adtak ki.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza