League Of Legends kiadást kapott az Oppo Reno 7 Pro

2021.12.13

League Of Legends kiadást kapott az Oppo Reno 7 Pro

Az Oppo és a Riot Games összefogásának eredménye egy limitált szériás Reno 7 Pro League of Legends készülék lett, amelyet most a szélesebb közönség számára is bemutattak. Az eredeti okostelefonhoz képest számos vizuális változtatást alkalmaztak, hogy a mobil minél jobban megidézze a legendás videojáték hangulatát, így aztán kétszeresen sajnálhatjuk, hogy egyelőre csak a kínai piacon lesz elérhető.

A limitált kiadású okostelefont a LoL egyik bajnoka, Jinx ihlette, a mobil doboza is a karakter emblematikus rakétaágyújára hajaz. A Reno 7 Pro spéci kiadása mellé van egy limitált Jinx tok is, egy 65 wattos töltő, két nyaklánc és egy rakás matrica. A telefon szoftverét is League Of Legends-esre szabták, az egyedi téma mellé különleges ikonokat és animációkat kapunk.

Hardver tekintetében nagyjából ugyanazt kapjuk, mintha az eredeti készüléket vásároltuk volna meg. Az Oppo Reno 7 Pro League of Legends Edition meghajtásáért egy MediaTek Dimensity 1200 Max 5G lapkakészlet felel, amely mellé 12 GB RAM és 256 GB háttértár került az összeszerelés során.

A megjelenítő AMOLED technológiára épül, 90 Hz-es, felbontása 2400 x 1080 pixel. A mobil hátoldalán összesen három képrögzítő egység foglal helyet, az elsődleges szenzor 50 megapixeles. Az energiaellátás feladatát egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor végzi.

Az Oppo Reno 7 Pro League of Legends Edition forgalmazása december 10-én indul Kínában, ahol helyi pénzből átszámítva megközelítőleg 628 dollárt, vagyis nagyjából 204 ezer forintot kérnek el érte.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza