Új Philips telefon érkezett

2022.01.04

Új Philips telefon érkezett

Még december végén lelepleztek egy új Philips telefont, ami akár egy jelentős esemény is lehetett volna, ha valóban a nagy nevű gyártó tért volna vissza a mobilos piacra. Sajnos nem teljesen erről van szó, valószínűleg csak a nevet licencelik egy kínai vállalatnak, viszont így legalább kifejezetten olcsó lett a készülék.

Az új telefon a Philips PH1 nevet kapta (érdekesség, hogy ugyanilyen elnevezéssel egy csavarhúzó is fut már). Nem egy csúcsmodellről, de még csak nem is egy jól felszerelt középkategóriás mobilról van szó, a PH1 egy kifejezetten olcsó, belépőszintű készülék lett.

Az előlapon egy 6,5 colos, HD+ felbontású képernyőt találunk csepp alakú kameraszigettel, a motorháztető alatt pedig egy 12nm-es Unisoc Tiger T310 lapka dolgozik 4 GB RAM és 32, 64 vagy 128 GB belső tárhely mellett.

A hátlapra egy 13+2 MP-es duál kamerakészlet került, szelfizni pedig egy 5 MP-es megoldással lehetséges. Az aksi mérete korrekt, 4700 mAh-s kapacitással bír, de gyorstöltésről egyelőre nincs információ. Szerencsére USB-C portot kapunk, és a jack csatlakozó sem maradt le.

A Philips PH1 első körben Kínában jelent meg, ahol mindössze 500 jüant (~25.500 Ft) kérnek a 4+32 GB-os modellért, ami nem egy nagy összeg. Arról egyelőre nincs hír, hogy a mobil máshol is kapható lesz-e.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza