Globálisan is forgalomba kerül a OnePlus 9 RT

2022.01.10

Globálisan is forgalomba kerül a OnePlus 9 RT

Tavaly októberben debütált és került forgalomba a OnePlus 9 RT, amelyet kizárólag Kínában lehetett beszerezni. Eddig. Most ugyanis megerősítést nyert, hogy a készüléket nemzetközileg is értékesíteni fogják, elsőként Indiában, aztán pedig további régiókban is felkerül a boltok polcaira.

A kínai gyártó indiai részlegének Twitterén publikáltak egy posztot, amelyben egy morzekód szerepel, a következő szöveges üzenettel kiegészítve:

“Készüljetek fel a nagyszerűség dekódolására. Hamarosan érkezik!”

Ezt követően, ha értelmezzük magát a morzekódot, a megfejtés “OnePlus 9 RT” lesz.

 

Egyáltalán nem bánjuk, hogy nemzetközileg is kapható lesz a OnePlus 9 RT. Egy kifejezetten jól felszerelt okostelefonról van szó, amelynek 6,62 hüvelykes, 120 Hz-es, HDR10+ kompatibilis AMOLED megjelenítője van, 600 Hz-es érintési mintavétellel. A készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet, amelynek stabilitását egy spéci hűtőrendszer szavatolja. Fotózni sem utolsó a készülékkel, amelynek elsődleges képrögzítő egysége egy 50 megapixeles Sony IMX766 modul, munkáját 16 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint 2 megapixeles makró szenzor segíti.

Amikor az okostelefont megjelent Kínában, akkor megközelítőleg 510 dolláros áron lehetett beszerezni, de természetesen ez a vételár változni fog más piacokon. Nálunk Európában a becslések szerint 549 eurós kezdőárral kell számolni, ami megközelítőleg 201 ezer forintot jelent. Hogy a mi vizeinkre mikor evez át a OnePlus 9 RT, egyelőre nem tudni, de az indiai start után készülni lehet a mobil érkezésére nálunk is.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez