8,8 colos, 120 Hz-es gamer tablet jön Android rendszerrel a Lenovotól

2022.01.10

8,8 colos, 120 Hz-es gamer tablet jön Android rendszerrel a Lenovotól

Az elmúlt években betörtek a köztudatba a gamer telefonok, ott vannak az ASUS ROG Phone készülékek, a Red Magic mobilok vagy éppen a Xiaomi Black Shark modellek. A Lenovo is rendelkezik már ilyen játékra kihegyezett okostelefonokkal, de itt nem állnak meg, ugyanis hamarosan jön a gyártó gamer táblagépe, ami kifejezetten érdekesnek ígérkezik.

A Lenovo Legion Y700 egy 8,8 colos, 120 Hz-es kijelzővel szerelt tablet, amit kifejezetten a játékosoknak szánnak. A panel felbontása 2560 x 1600 képpont lesz, a technológia LCD, az érintésérékelés pedig 240 Hz-es.

A relatív kis képernyő egy érdekes döntés, hiszen a tábalgépek manapság általában 10 colnál kezdődnek, és egyre népszerűbb a 12-13 colos méret is, de bizonyára sokan vannak, akik kompaktabb készülékre vágynak, így megtalálhatja a saját célközönségét a Lenovo masinája.

Vannak egyébként további infók is, a gamer tabletben a Snapdragon 870 dolgozik majd a hírek szerint, ami egyáltalán nem egy rossz választás, hiszen ez az lapka, ami kellően erős, de mentes a túlmelegedési problémáktól. A hangszórókat a JBL hangolja majd, kapunk Dolby Vision és Dolby Audio támogatást, a hátlapon pedig egyetlen kamera lesz.

Sajnos egyelőre kérdéses, hogy Kínán kívül is megjelenik-e majd a Lenovo Legion Y700, de bízunk benne, hogy igen. Egy kedvező árcédulával nálunk is nagy sikere lehetne, és mivel nem a legfrissebb hardver van benne, így van is esély rá, hogy nem szállnak el az árazással.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza