Kiszivárogtak a Galaxy S22 Ultra specifikációi – csökken a RAM mennyisége?

2022.01.10

Kiszivárogtak a Galaxy S22 Ultra specifikációi – csökken a RAM mennyisége?

Egy megbízható forrás közzétette a Samsung Galaxy S22 Ultra néhány fontosabb jellemzőjét, a legtöbb részlet megfelel a várakozásoknak, ám úgy néz ki, a RAM mennyiségében visszalépés lesz.

A Galaxy S21 Ultra legkisebb kiszerelésében 12 GB RAM található, de az igazán fanatikusak akár 16 GB-tal is kérhetik a csúcsmobilt. Ezzel szemben a legfrissebb hírek szerint a Galaxy S22 Ultra alap verziójában “csak” 8 GB memória lesz, a nagyobb modellben pedig 12 GB.

A belső tárhely tekintetében úgy tűnik, nem lesz változás, 128, 256 vagy 512 GB-os variánsokra számítunk, ám a korábban pletykált 1 TB-os opcióról ezúttal nem esett szó. Bővítési lehetőség pedig szinte biztosan nem lesz.

Az alábbi képet egyébként a WinFuture.de tette közzé, egy belsős prezentáció részlete látható rajta, a Galaxy S22 Ultra főbb jellemzőivel.

A megbízható német weboldal szerint a telefon egy 6,8 colos, QHD+ felbontású képernyőt kap, a meghajtásról pedig a 4 nm Exynos 2200 fog gondoskodni (de más piacokon Snapdragon 8 Gen 1 kerülhet a készülékbe).

A kamerarendszer részletei leolvashatók a fenti képről, marad a 108 MP-es fő szenzor, amihez jön egy 12 MP-es ultraszéles látószögű optika, valamint két darab 10 MP-es telefotó egység, az egyik 3x, a másik pedig 10x zoomra képes. A négy kamerából hármat OIS-szel is felszerelnek, illetve említést érdemel még a 40 MP-es előlapi érzékelő.

Az akkumulátor kapacitása marad 5000 mAh, ami azért nagy szám, mert a házban helyet szorítottak az S Pennek is, gyorstöltés terén pedig egy 45 W-os megoldásra számítunk.

 

A Galaxy S22 Ultra négy színben fog megjelenni (fekete, fehér, zöld és bordó), és várhatóan februárban kerül forgalomba az S22 széria többi tagjával együtt.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez