Újra jöhet csúcshardverrel szerelt, megfizethető OnePlus telefon

2022.01.18

Újra jöhet csúcshardverrel szerelt, megfizethető OnePlus telefon

A kezdeti “zászlóshajó-gyilkos” telefonoktól a OnePlus szépen lassan eljutott oda, hogy már leginkább csak normál csúcsmodelljeik vannak, ugyanis folyamatosan emelték az árakat. Friss hírek szerint azonban visszatérhetnek a gyökerekhez: egy igen jól felszerelt, de mégis kedvező árú mobillal készülnek.

Az egyik ismert kínai szivárogtató nemrég arról számolt be, hogy a OnePlus egy teljesítményre fókuszáló okostelefonon dolgozik, aminek az ára átszámolva 100 és 150 ezer Ft között lesz. Ez persze Kínára vonatkozik, Európában egész biztosan drágább lesz, a kérdés csak az, hogy mennyivel.

A mobil állítólag “csúcshardverrel” jön, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Snapdragon 8 Gen 1 dolgozik majd benne. A MediaTek Dimensity 9000 is szóba jöhet, illetve korábbi generációs lapkák is ott vannak a lehetőségek között (Snapdragon 888, Snapdragon 870 vagy Dimensity 1200).

A készülék lapos kijelzővel jön, aminek sokan örülnek majd, és a gyártó azokra is gondol a fejlesztés során, akik elsősorban játékra keresnek okostelefont.

Az új OnePlus mobil olyan modellek ellen versenyezhet, mint a hamarosan érkező Redmi K50 széria tagjai, vagy a szintén kiváló ár/teljesítmény aránnyal rendelkező IQOO telefonok. Arról viszont egyelőre nincs információ, hogy mikor érkezik az újdonság.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza