Tesztelték a Samsung Galaxy Z Flip 4-et, új processzort kaphat!

2022.05.20

Tesztelték a Samsung Galaxy Z Flip 4-et, új processzort kaphat!

A Samsung hajlítható készülékei közül tagadhatatlanul a Galaxy Z Flip sorozat tagjai a népszerűbbek, ezt támasztja alá az is, hogy a dél-koreai gyártó ezekből a mobilokból többet gyárt, mint a Galaxy Z Fold modellekből. Ahogyan egyre közelebb kerülünk a flexibilis csúcsmodellek bemutatójához, úgy derül ki egyre több érdekesség a készülékekkel kapcsolatban, ezúttal most a flip kialakítású zászlóshajó tűnt fel a színen. Szintetikus tesztet futtattak a mobil prototípusán, ráadásul ezzel egy időben a készülék akkumulátorával kapcsolatban is napvilágra került némi információmorzsa.

Kezdjük akkor a benchmark teszttel! A népszerű Geekbench app adatbázisában tűnt fel az SM-F721U modellszámú mobil, amely a feltételezések szerint nem más, mint a Samsung Galaxy Z Flip 4 személyesen. Az okostelefont a szintetikus tesztalkalmazás szerint egy “Taro” kódnevet viselő lapkakészlet hajtja, amely nagy valószínűséggel a még be sem jelentett Snapdragon 8 Gen 1+ chipset.

A lapka 3,19 GHz-es maximális órajellel rendelkezik, ezt a legnagyobb teljesítményű Cortex-X2 mag produkálja, amelyen kívül van három Cortex-A710 mag, amelyek 2,75 GHz-es órajelen pörögnek, illetve négy energiatakarékos Cortex-A510, ezek 1,8 GHz-en zakatolnak. A tesztelt példány belsejében 8 GB RAM teljesített szolgálatot, az általa futtatott operációs rendszer pedig Android 12 volt.

A tesztelt készülék az egymagos próbatételek során 1277, a többmagos méréseken pedig 3642 pontot ért el.

A szintetikus teszteredmények napvilágra kerülésével egyidőben a Samsung Galaxy Z Flip 4 bekerült a kínai 3C hivatal adatbázisába is, így kiderült a készülék akkumulátorának teljes névleges kapacitása. A szóban forgó telep 3595 mAh-s, a konstrukció két részből áll, ezek névlegesen 2555 mAh-s és 1040 mAh-s kapacitással bírnak, de nem szabad arról megfeledkezni, hogy ezek még nem a tipikus értékek, amik a specifikációk között szerepelni fognak.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza