Május 24-én érkezik a Redmi Note 11T széria és a Xiaomi Band 7

2022.05.21

Május 24-én érkezik a Redmi Note 11T széria és a Xiaomi Band 7

Jövő hét kedden, vagyis május 24-én debütálnak a Redmi Note 11T készülékek, és ugyenezen a napon érkezik a Xiaomi új okoskarkötője, a Band 7 is. A vállalat közzétett néhány kedvcsináló plakátot, amelyek felfednek pár érdekességet az új készülékekről.

A publikált képanyag alapján legalább három új telefont üdvözölhetnek majd a Redmi rajongók: az alapmodell mellett számítani lehet egy Pro, illetve egy Pro+ kiadásra is. Ebben semmi meglepő nincs, manapság több gyártó is ezt a sémát követi, nem csak a Xiaomi.

Egyébként a kínai vállalat korábban már megjelentetett egy Redmi Note 11T 5G elnevezésű készüléket az indiai piacon, az okostelefon belsejében Dimensity 810 chipset lapkakészlet teljesített szolgálatot.

A plakátok megmutatják valamelyest a Redmi Note 11T Pro formatervét, például láthatjuk, hogy tripla kamerás képrögzítő rendszerrel érkezik az újdonság. Arról is szó esik, hogy a készülékek sík kialakítású, zászlóshajó-minőségű képernyővel lesznek felszerelve, illetve azt is tudjuk, hogy a Note 11T Pro+ borításának rejtekében MediaTek Dimensity 8100 lapkakészlet végzi majd a számításokat.

Azt egyelőre nem leplezték le, hogy milyen hardver hajtja a két másik modellt, de mivel a bemutató nincs túl messze, ezen már annyira nem szükséges agyalni.

A Xiaomi Band 7 pedig így néz majd ki:

 

A dizájn alapvetően nem változik, de az elődhöz képest egy kicsit nőni fog az OLED kijelző mérete, és korábbi hírek alapján számíthatunk Always On módra, vagyis a kütyü képes lesz folyamatosan mutatni az időt.

Forrás: Napidroid

Vissza a hírekhez

Vissza