Tudnivalók

Jótállás/Garancia/Szavatosság

Jótállás/kellékszavatosság
 

A Polgári Törvényköny alapján a Touch the World Bt. által továbbforgalmazott, javítási értéket meghaladó 10.000,- Ft érték feletti készülékekre,javításokra a rendeltetésszerű használat mellett az alábbi feltételek vonatkoznak amit a termék megvásárlásával, javítási munkalappal a felek elfogadnak:

A Touch the World Bt. felelőssége akkor áll fenn ha a termék/készülék hibája a teljesítést követően a vevő/megrendelő általi rendeltetésszerű használata, kezelése mellett keletkezett. Az általunk forgalmazott, szervízelt, javított készülékekre Szerződéses Jótállást vállalunk az alábbiak szerint:

1. Az új vagy újszerű készülékeknél a forgalomba hozatalakor megadott gyárilag adott jótállás és szavatosság időtartama - termékfüggően - továbbra is él annak hátralévő időtartamáig.

Ezek a készülékek esetleges meghibásodása esetén a Jótállási jegyen feltüntetett szakszervízekben javíthatók a jótállás elveszítése nélkül. Természetesen mi is meg tudjuk javítani de akkor a gyári Jótállás tovább már nem érvényesíthető.

Az Touch the World által forgalomba hozott új készülékeknél fennáll még a kellékszavatosság amely a termékben a vásárláskor meglévő hiba-ok miatt - köznyelvben gyártási hiba - 6 hónap szavatosság jár. Ez azt jelenti hogy termék forgalomba hozatalának időpontjában a hiba a tudomány és a technika állása szerint nem volt felismerhető.

A készülékek, kellékek és javítási alkatrészekre vonatkozó termékszavatosság a gyártó által megadott egyedi határidőig él.

2. A Touch the World Bt. által forgalomba hozott új készülékekre a nagykereskedő által biztosított - de legalább 1 éves - időtartamra Jótállást ad. A készülékek szervizelésében eljárunk.

3. A használt és gyári garanciával már nem rendelkező készülék megvásárlásakor 3 hónap jótállás van. Ezen időtartamon belül a rendeltetésszerű használat során bekövetkezett hiba kijavítását térítésmentesen vállaljuk.

4. A javítás során beépített 10.000 Ft-ot meghaladó alkatrészre az átvételtő számítva 3 hónap jótállás érvényes. Az alkatrész meghibásodása esetén térítésmentesen csere illetve pénzbeli visszatérítés igényelhető.

A fentiek el nem olvasása nem mentesíti a vásárlót az itt megfogalmazott szerződéses jótállási feltételek alól.

Miért is válassz minket?

Minőség.

Elégedett ügyfeleink írták rólunk

Maximálisan meg vagyok elégedve, kiváló, gyors munka, hozzáértő, kedves kiszolgálás, barátságos árak.

Marianna Zsoldos

Gyors, pontos, tisztessèges munka. Bàtran menjetek!

Várhelyi Zalán

Pontos,precíz és gyors kiszolgàlás!

Matyas Balogh

Gyors kiszolgálás, segítőkészség és jó árak.

Dávid Tivadar Papp


Érdekesség szekció

Számok, tőlünk, neked

Statisztikánk.

1 Eladó telefonjaink
1 Elégedett ügyfelek
1 Javított készülékek
90%-os javítási arány
1 Mai hírek száma
Gondolatok & ötletek

Blog

Érdekességek

2019.06.24

Alaposan megkínozták az Asus Zenfone 6-ot

Alaposan megkínozták az Asus Zenfone 6-ot

Zack Nelson rengeteg okostelefont próbára tesz, és nem kíméli egyiket sem, igaz, pusztító próbatételei sosem öncélúak. Úgy van vele – nagyon is helyesen -, hogy ha már kiadunk egy kisebb vagyont valam...

Blog folytatása
2018.02.13

Az iFixit megpróbálta szétszedni a HomePodot, de végül szét kellett FŰRÉSZELNIÜK

Az iFixit megpróbálta szétszedni a HomePodot, de végül szét kellett FŰRÉSZELNIÜK

Nem tudom, az iFixites fiúknak volt-e már ilyen nehéz dolga. A srácok mindent szétszednek a megjelenés napja körül - vagy még előtte -, megnézik a belső alkatrészeket, és jó szervizesként pontozzák a ...

Blog folytatása
2018.01.05

iPhone vs Galaxy golyóálló teszt [videó]

iPhone vs Galaxy golyóálló teszt [videó]

Szerintetek melyik bírja jobban a puskagolyót? Ismét egy igazi gyöngyszemre akadtam a YouTube-on. A videó nem mostanában készült, de mi még tuti nem muattuk be itt az oldalon. Az iPhone és a Samsun...

Blog folytatása
Jelentkezz be még ma hozzánk!

Online munkamenet

Az online munkamenet könnyű, gyors és díjmentes illetve a várható javítás idejét és várható árát is megtalálod.