Battlefield 4

Battlefield 4

Újabb taggal bővül korunk egyik legismertebb háborús FPS-sorozata, ava...

Ár: 4990 Ft

Bővebb leírás

Újabb taggal bővül korunk egyik legismertebb háborús FPS-sorozata, avagy a Battlefield, amelynek negyedik része ismét egy modern konfliktust mesél majd el számunkra, egy izgalmas és fordulatos történet, valamint már-már filmszerű akciók társaságában.

A Battlefield 4 legfőbb jellemzője a szemkápráztató látványvilág, amiért az újgenerációs Frostbite grafikus motor lesz a felelős, ezáltal nem csak minden korábbinál részletesebb küllem, hanem porig rombolható pályák is várnak ránk a látványos és intenzív akciójelenetek mellett, amelyek továbbra is a lehető legrealisztikusabban mutatják be a háború borzalmait.

A valóságos történetet elmesélő egyjátékos kampány mellett a Battlefield 4-ben természetesen ismét óriási szerepet kap majd a multiplayer, amiben minden eddiginél nagyobb pályákra, komolyabb méreteket öltő összecsapásokra és természetesen vadonatúj játékmódokra is számíthatunk.

  • Legyél igazi katona, ragadj fegyvert, ülj különféle harcjárművekbe és éld át a valóságos egyjátékos kampány fordulatos történetét!

  • Csatlakozz a valódi csatákra emlékeztető multiplayerhez és mutasd meg, hogy ki a legjobb harcos a vidéken!

  • Gyűjtögess achievementeket az Xbox 360-as változatban, vagy juss a ranglisták élére!

Kompatibilis

Battlefield 4
Jelentkezz be még ma hozzánk!

Online munkamenet

Az online munkamenet könnyű, gyors és díjmentes illetve a várható javítás idejét és várható árát is megtalálod.